Na SHIT HAPPENS LIVE werden de heren uitgenodigd op de Comenius school in Zeist.

Een moeder van kinderen in groep 7 en 8 had Joël gezien bij de theatervoorstelling SHIT HAPPENS LIVE . Op korte termijn werd de datum vastgelegd en net voor de zomervakantie werden Joël en Robert ontvangen door een groep 11- en 12 jarigen. Bij deze lezing werd de nadruk vooral gelegd op kennis maken met een kind in een rolstoel. De kids hadden waarschijnlijk nog nooit zo’n raar kind van dichtbij gezien. En dat kind bleek ondanks zijn rare spraak ook nog eens heel cool en grappig te zijn. De kinderen vroegen hem het hemd van het lijf!! Achteraf hoorden we dat de deelnemers het er nog heel lang thuis over hebben gehad! Ook voor Robert en Joël was het heel mooi om de reacties van de coole kids van het Comenius te zien!

Categorieën: Lezingen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram