Na een intensieve voorbereiding was het dan zover. 26 mei 2019 om 15 opende de gordijnen van Theater Theothorne voor genodigden en onbekenden die naar aanleiding van de media-aandacht kwamen kijken. Ongeveer 180 mensen vulden de zaal met veel enthousiaste gezichten. Hoewel de techniek het soms liet afweten hebben Robert Giesen en Joël in ’t Veld een fantastische voorstelling neergezet. Een mooi staaltje improvisatie doorspekt met veel humor en zelfspot. De voorstelling liet zien hoe het geld, opgehaald met een eerdere crowdfunding, wordt besteed.

Uitleg over de lezingen, en sketches over het leven in de rolstoel werden op mooie wijze neergezet. Er was veel interactie met het publiek en en er waren een aantal mooie videos te zien. De gehele inhoud, inclusief film en audio was gedaan door Robert en Joël zelf.

Categorieën: nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram